martes, 24 de noviembre de 2009

COMENÇEM LES EXPOSICIÓNS DE TERRITORI



Avui han començat les exposicións de territori.
Aquestes exposicións tracten del tema que cada grup escull, ja pot ser explicar un lloc del món o un objecte. És un treball bastan lliure, el tema pot ser qualsevol, però la duració ha de ser de 5-6 minuts. Hem de parlar en públic i també utilitzar un power point per fer l'exposició més interesant.

Les exposicións que he pogut veure avui han estat molt diferents, i també unas m'han agradat més que d'altres però quasi bé totes són interesants. Cada grup enfoca el seu treball d'una forma diferent, crec que la questió d'aquest treball era aquesta, la diversitat que podem arribar a tenir 72 persones diferents i el temes que poden arribar a sortir, que pot ser que mai en imaginari-em.
La resta del grup haviem d'estar molt atents ja que deprés de cada exposició hem d'evalucar als nostres companys, tant en els aspectes que han fet bé com els que no ens han agradat gairé, aixó també influeix a que si un tema del que estan parlan no t'agrada, també veuras menys coses positives i passa el mateix al inreves. Finalment deprés d'haver reflexionat sobre les coses bone si le no tan bones hem de posar una nota en numero, que pot ser que no sigue l'adequada o la que es mereixi el grup en concret.
És un treball que crec que valdrà la pena exposar-l'ho, i que la resta de companys gaudeixin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario