viernes, 18 de diciembre de 2009

DEBAT


Avui per fi arribat el dia de fer el debat. El meu equip eram la Laia, L'adria, la Mireia, la Julia i jo la Sandra, i el nostre tema era defensar l'involucrament dels pares/mares a l'esola.
Recopilar l'informació va ser bastat fàcil perque ara mateix està a l'ordre del dia. És un tema que en els temps que corren es parla molt, tan per psicolegcs com per professors, fins i tot pels propis pares.
El meu grup ens vam repartir la feina més o menys, la Julia i jo feiam d'investigadoras i entre les dues vem pensar les preguntas que podriem extreure de tot la informació que vam trobar.
La laia i la Mireia, també van treballar molt juntes, ellas eran las ordadoras, i per tant las que més havien de defensar la notra idea.
I finalment l'adria era el nostra magnific capità, va saber introduir bé el tema i concluir-l'ho d'una manera clara i directa per deixar constancia que veritablament el més importatn de l'educació dels nens es que l'escola i la familia vagi a la una en questió de l'educació dels més petits.

Crec ha amb aquest treball hem pogut organitzar-nos més com a grup, ja que cada component tenia una feia a fer. D'altra banda ens ha enenyat a respectar les diverses opinions que pot tenir la gent, i fins i tot mirar les coses de diferents punts de vista. Ha estat un treball ratificant i ens a ensenyat molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario