lunes, 28 de septiembre de 2009

ARTICLE: "Aprender i créixer"

En aquest article titulat Aprendre i créixer extret del llibre Educació i vida quotidiana publicat al 2003 per E.Bosch ens vol transmetre a partir de la història d'un nen, l'importància de la lectura.
Tot comença amb la relació d'una professora amb un alumne; el recolze, l'anima, li transmet seguretat i el motiva perquè el nen tingui curiositat i ganes per seguir endavant amb els seus coneixements. Gràcies a tot plegat, el nen empren el camí de la lectura.
Amb la dedicació, el treball, la paciència i l'esforç personal es pot aconseguir els objectius que un es proposa. A més a més, ens hem adonat que la lectura és imprescindible per a la vida quotidiana i que apart d'instruir-nos ens educa.
Hem arribat a la conclusió que la lectura no només és una manera d'explicar històries sinó d'ampliar la imaginació i de realitzar-se un mateix.

Idees principals:
- Aprendre és créixer.
- L'esforç i la dedicació personal és important per assolir els objectius que un es proposa.
- Una professora ha de transmetre seguretat i paciencia d'entre altres aspectes perquè el nen o nena progressi adequadament.
- La lectura és fonamental per la societat d'avui en dia.
- La lectura ena ajuda a obtenir i millorar unas bones capacitats comunicatives, tant oral, escrita i digital.

Escrit per:
Sandra Cabo
Joana Gomis
Mireia Gou
Júlia Martin
Maria Simón

martes, 22 de septiembre de 2009

BON COMUNICADOR



A la classe de comunicació d'avui em fet una activitat relacionada amb la comunicació. Tratava d'escollir una persona famosa que per nosaltres fos un bon comunicador. D'aquesta persona teniem que destacar tres caracteristiques que per nosaltres ens transmitis que aquesta persona fons un bon comunicador.Han hagut opinions diverses i també han sortit persones molt diferents com ara Pep Guardiola, Andreu Buenafuente... .
Jo he escollit a Mercedes Milà i de ella e destacat el sentit de l´humor, molt expresiva i espontanea.
Amb aquesta activitat m'he adonat de la diversitat d'opinions que pot arribar a tenir la gent. Per ami potser Andreu Buenafuente no es gens bon comunicador, en canvi, a altres persones Andreu Buenafuente els hi transmeteix molt.

viernes, 18 de septiembre de 2009

EFECTES DELS MITJANS

QUI SÓC JO?



Avui hem fet aquesta activitat,"QUI SÓC JO?", tractava de descriurens a nosaltres mateixos como eram fisicament, personalments i també el que haviem fet fins arribar on estem avui dia. Jo vaig començar així:

Sóc una noia rossa de cabell curt. La cara la tinc allargada, amb un ulls marrons i una boca petita. Medeixo 160cm, sóc prima. Personalment tinc molts de caracter, sóc orgullosa i molt impacient, aquests són els adejctius més dolents que puc arribar a tenir. Pels que fa els bons, són una noia simpatica, alegre, oberta, amiga dels meus amics, molt treballadora, m'agrada escoltar a la gent i sobretot estimar als meus.
Bé ara que ja saveu una mica com sóc jo fisicaments i personalment us explicare com he arribat fins aqui, a Blanquerna.
Quan vaig acabar la ESO, els meus profesos no em donaven gaires esperanças per seguir estuadiant, i aixi vaig optar per fer un cicle de grau mitj, ja que estudiaria un ofici i potser poria treballar d'alló. Quan vai acabar aquest cicle vaig veure que realment si que podia estuadiar més i vaig fer les proves d'acces a grau superior, les vaig aprovar i vaig continuar estudian un grau superior d'educació infantil. Quan estava al últim curs del modul vaig pensar en seguir estudian a la universitat pero estava segura que a la pública no hi podia entrar, així que vaig parlar amb la meva familia i em van recolzar a l'hora d'estudiar en una universitat privada. I aqui estic fent aquesta redacció i pensan en que segur aquest 4 anys valen la pena.